Wood&Wool @ Vienna Design Week

29 Sep 2014

2014.09.29_M

11Case ajunge la Vienna Design Week, impreuna cu creatiile altor 24 de designeri romani, in cadrul expozitiei Wood&Wool. Organizata de Romanian Design Week si Institutul Cultural Roman de la Viena, expozitia tese o poveste despre materialele traditionale in designul romanesc contemporan, pornind de la interesul tinerilor designeri romani pentru mestesugurile traditionale si de la alegerea deliberata a materialelor naturale pentru creatiile lor. Expozitia include si o sectiune speciala dedicata obiectelor din ceramica si portelan.

Wood&Wool are loc la sediul ICR Viena, in perioada 26 septembrie – 5 octombrie si face parte din programul oficial Vienna Design Week, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de design din Europa (www.viennadesignweek.at).

Expozitia „Wood&Wool“ a ajuns la cea de-a treia editie, dupa cea gazduita de Institutul Cultural Roman de la Stockholm in perioada 6 februarie – 8 martie 2014 si dupa editia speciala organizata cu ocazia Romanian Design Week 2014, care a avut loc la Bucuresti, in perioada 16-25 mai.

Pentru mai multe detalii despre expozitie:

http://www.romaniandesignweek.com/woodwool-vienna-design-week-2014/