SYAA @ RDW2016

19 Mai 2016

 

Dragi prieteni,

 

Maine, 20 mai, isi deschide portile Romanian Design Week 2016. Aflat la cea de a patra editie, evenimentul debuteaza cu vernsajul expozitiei centrale gazduite de Piata Amzei, unde isi vor expune lucrarile 150 de designeri si arhitecti romani. SYAA participa anul acesta cu 2 proiecte la sectiunea Arhitectura si Design Interior: Limanul Resort si Grey Apartment.

De asemenea, in cadrul aceleiasi expozitii, la Design de obiect, puteti gasi si doua obiecte din lemn create de Eliza Yokina intitulate Mrs. & Miss O. Va lasam sa descoperiti despre ce este vorba.

invitatie vernisaj DIPLOMA Selected

Sambata, 21 mai, de la orele 18.00, va avea loc vernisajul Diploma Selected, expozitie capsula care aduce in prim plan dialogul artistic intre 12 profesionisti din industriile creative si 12 proaspeti absolventi ai facultatilor vocationale. Eliza Yokina a jurizat sectiunea Design Interior, al carui proiect castigator si autor va invitam sa le cunoasteti mai bine in spatiul din Casa Filipescu – Cesianu, Calea Victoriei 151, intre 22 – 29 mai.

Intre 27 – 29 mai, mansarda Simbio va gazdui evenimentul “Recipe for Design”, care aduce impreuna designeri si obiecte. Sunt invitati trei designeri din industrii creative diferite: industria de moda – Adrian Oianu, arhitectura si design interior – Eliza Yokina si publicitate – Alina Gavrila. Acestia vor propune cate o solutie de amenajare a spatiului de luat masa care se va concretiza in cate o instalatie interactiva. Sneak peek: instalatia Elizei se intituleaza “Picnic”.

Si nu in ultimul rand, pe data 28 mai, de la ora 12.00, in cadrul DESIGNERS PARADE, ii puteti  cunoaste pe designerii RDW, care sunt invitati sa „defileze” intr-un fashion show concept, care ii va prezenta publicului, profesionistilor din industriile creative, dar si bucurestenilor din zona Pietei Amzei. La finalul show-ului, toti cei interesati de proiectele prezentate pot socializa si afla mai multe direct de la designeri, in timpul unui cocktail RDW. Scopul evenimentului este de a prezenta si de a promova designerii si munca acestora si de a inlesni dezvoltarea antreprenoriatului creativ din tara.

Ne vedem acolo!