Strangem fonduri la Swimathon

10 Iul 2014

Dupa cum probabil stiti, sustinem si ne implicam in activitatile Asociatiei “De-a Arhitectura” care isi propune dezvoltarea si promovarea educatiei de arhitectura si mediu construit in vederea constientizarii si a cunoasterii valorilor arhitecturii, design-ului si urbanismului. Unul dintre cele mai importante proiecte ale asociatiei este cursul optional de educatie de arhitectura si mediu construit pentru clasele a III-a si a IV-a. Au fost pana acum in program circa 1600 de copii. Incepand cu anul scolar 2014-2015 cursul este acreditat de catre Ministerul Educatiei Nationale, arhitectura devenind materie optionala in scoli la care s-au inscris alte 100 de clase.

In acest spirit, va adresam o dubla invitatie:

Prima la evenimentul pentru strangere de fonduri gazduit de Beros & Van Schaik (Strada Covaci 19, colt cu Sepcari) vineri, 11 iulie 2014 de la ora 19:30. Va invitam la un pahar de vin bun din partea casei si o donatie pentru caietele elevilor de-a arhitectura.

Campania de strangere de fonduri are loc cu prilejul SWIMATHON-ului Bucuresti. Echipa ARHimede, formata din arhitectii Adrian Soare, Claudia Bingol Teodorovici, Andrei Serbescu, Alex Axinte si Christian Beros va face valuri pe 12 iulie pentru a putea finanta caietele elevilor! Asa ca, va asteptam la bazinul olimpic din Complexul Lia Manoliu incepand cu ora 9 pentru a-i sustine.

Daca nu puteti ajunge, dar doriti sa contribuiti cu o donatie pentru acest proiect:
http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/profil-echipe?profil=21
(completati in circa 3 minute formularul de inscriere ca donator si apoi transferati banii sau platiti on-line).

Va multumim pentru sustinere si va asteptam cu drag!

Mai jos, cateva poze de la antrenamente (ca sa vedeti ca suntem seriosi :) )

02

03

01