Simbio Kitchen & Bar se reinventeaza

06 Feb 2015

restaurant SIMBIO_A

Simbio Kitchen & Bar s-a redeschis recent intr-o noua locatie, dupa ce a functionat o vreme in centrul vechi,  intr-o casa ce dateaza de la inceputul secolului XX, pe strada Negustori nr. 26. Reabilitarea imobilului a inceput in primavara anului 2014 si este cel mai recent proiect SYAA.

“Pentru noi, Simbio inseamna prieteni. Esti inconjurat de oameni prietenosi, intr-o atmosfera relaxata, pe care Eliza ne-a ajutat sa o redam prin evidentierea personalitatii fiecarei incaperi. De exemplu, in salonul cu luminator am asezat o masa mare comunala cu oglinda, in care se reflecta sticla pictata de sus. Intr-o alta incapere avem inca o masa comunala, in jurul careia se aduna oameni necunoscuti, care pot pleca prieteni. Iar jos, in bar, am creat o atmosfera industriala, mobiland depozitul vechi al casei cu rafturi de fier si tabla. Barul este turnat din beton. Vom avea la primavara amenajata si mansarda, un spatiu deschis si cu o terasa luminoasa, iar in curtea din spatele casei ne vom racori la umbra gutuiului. Si totul se intampla intr-o casa cu o istorie de peste un secol, pe care am amenajat-o astfel incat sa cuprinda exact atmosfera pe care ne-o dorim acasa la Simbio”, spun Dana Nica & Iulia Younis, co-fondatoarele Simbio.

Cu o capacitate de 90 de locuri, distribuite pe doua niveluri, Simbio Kitchen&Bar ofera un meniu specific unui gastro-bar urban cu all-day breakfast si burgers. Este deschis in fiecare zi, de la 10 dimineata pana la 12 noaptea, iar vinerea si sambata pana mai tarziu.

Foto: Catalin Georgescu