SYAA | Servicii birou de arhitectura
Servicii

we are

award winning full service architecture office

servicii birou de arhitectura

Proiectare

SYAA este un birou de Arhitectura ce ofera servicii complete de proiectare, de la conceptie pana la finalizarea completa a cladirii, incluzand toate fazele specifice de proiectare.


Suport

Dorim sa ne implicam de la inceput in proiect astfel incat sa putem contribui si la fazele de conceptie. Ramanem implicati in proiect pana cand ne asiguram de finalizarea lui in cele mai bune conditii. Realizam care sunt dificultatile clientilor nostri si incercam sa oferim un sprijin real si responsabil astfel incat demersul de a construi sa fie unul pozitiv.


Design

Proiectam la scari diferite, dar ne implicam si in realizarea unor produse. Prin Design aducem atmosfera unui loc, cream identitate, stil, propunem scenarii. Designul SYAA este condus de dialogul dintre construit si lumea inconjuratoare, respectand si acordand interes contextului extins al unui proiect . Suntem preocupati de dialogul pe care il cream prin arhitectura. Cladirile noastre stau bine la locul lor.


Resurse

Creativitatea si performanta sunt principalele resurse cu care lucram. In portofoliul nostru exista proiecte foarte diverse si aceasta este o optiune. Printr-o echipa dedicata, oferim clientilor mai mult de 15 ani de experienta in proiectarea cladirilor.