Romania, invitat de onoare la Targul International de Carte de la Sofia

11 Dec 2014

Marti 9 decembrie, la deschiderea oficiala a Targului, presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, ne-a onorat cu prezenta la stand.

Proiectul standului de carte al Romaniei este conceput si proiectat de catre biroul nostru de arhitectura – SYAA. Standul se deosebeste in cadrul targurilor internationale promovand imaginea Romaniei, proiectul este modular, usor de adaptat diferitelor tipuri de locatii si evenimente la care Romania va fi prezenta. Daca vrei sa afli cum, acceseaza linkul
http://www.syaa.ro/portfolio/stand-de-carte/ 
Asadar, daca aveti drum prin Sofia, va invitam sa vizitati standul de carte al Romaniei si sa ne transmiteti parerile voastre.

Romania la Targul International de Carte Sofia

Targul International de Carte de la Sofia se desfasoara incepand de marti, 9 decembrie, si pana la sfarsitul saptamanii in incinta Palatului National al Culturii din capitala Bulgariei. Anul acesta Romania este invitata de onoare al acestui eveniment, ocazie pentru care a pregatit o serie de evenimente avandu-i ca invitati pe marii scriitori romani ai momentului ca Mircea Cartarescu, Matei Vi?niec, Lucian Boia, Mircea Dinescu si multi altii.