SYAA | Apartamente Sirenelor 10-12 - SYAA

Apartamente Sirenelor 10-12

Imobil de apartamente str. Sirenelor 10-12

Tip:  rezidential; Amplasament: Bucuresti; Beneficiar: Imobiliara SRL; Proiectare: Rezistenta: G&ED Structural; Instalatii:  Alyates Design, Suprafata: A teren: 1.326mp; A cd: 6.945mp; Numar de apartamente: 34; Regim de inaltime: S+P+8E, Stadiu: construit; Anul: 2009

Imobilul de apartamente cu regim de inaltime S+P+8 continua frontul construit inalt, existent pe strada Uranus si face trecerea, prin retragerea volumului la nivelul etajului 5, spre tesutul urban de medie si joasa inaltime.

Cladirea este un rezultat al negocierii intre tesutul vechi si cortina de blocuri din perioada comunista, diferitele tipuri de deschideri – ferestre, logii si terase fiind subordonate eficientizarii fatadei prin modularea lor.

Conformarea interioara a cladirii, definita de varietatea tipurilor de apartamente si de varietatea spatiilor exterioare aferente, este exprimata in exterior.

Fiecare apartament beneficiaza de dubla sau tripla orientare primind lumina pe toata durata zilei si avand o buna ventilare naturala.