SYAA | Grey Apartment - SYAA

Grey Apartment

Amenajare interioara apartament

Amplasament: Bucuresti, Romania; Beneficiar: privat; Echipa: arh. Eliza Yokina, arh. Cosmin Anghelache, stud. arh. Cristian Voinea;

Mp util: 98.8mp; Mp terase: 16.5mp

Productie metal – Vertigo Metal

Productie blaturi lemn – Materia

Productie mobilier metalic – Vertigo Metal

Bucatarie, mobilier la comanda – Fronte, accesorii Superfront

Lampi – Flos, Norman Copenhagen, Artemide

Bai – Agape, Marazzi, Duravit, Hansgrohe

Pardoseli – Grisco

Foto: Andrei Creanga

 

Beneficiarii acestei amenajari si-au dorit un spatiu aerisit, discret si care sa le reprezinte modul de viata. Brief-ul s-a invartit de la inceput in jurul nuantelor de gri si al elementelor din lemn sau metal care au dat tonul amenajarii, beneficiarii dorindu-si un fundal calm, relaxat, dar in acelasi timp cu o nota nepretentioasa.

Griul-beton al plafonului este elementul vizual ce da unitate intregului spatiu, rezultat din dorinta de a elibera inaltimea spatiului si de a diminua impactul placarilor la interior. Corpurile de iluminat reusesc, prin diversitatea de nuante si texturi, sa diminueze sobrietatea tonalitatii neutre.

Pe langa paleta de culori, s-a venit si cu o selectie de obiecte de design pe care SYAA a preluat-o si pe care s-a construit mai departe ambientul apartamentului. Mobilierul a fost proiectat in intregime si executat in Romania. Am incercat sa le cream un spatiu cat mai reprezentativ pentru life-styleul lor, acestia fiind adepti ai simplitatii.

Etichete