SYAA | 11 Case - design de obiect romanesc
  • Design de obiect premiat
  • Joc constructie 11 Case
  • Joc constructie 11 Case
  • 11 Case Joc constructie premiat
  • 11 Case Joc constructie premiat
  • 11 Case Joc constructie premiat

11Case

Distins cu Premiul Sectiunii Design – Categoria Design de Obiect in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2014

Jocul din lemn 11Case exista pentru toti copiii care se joaca pe tablete si smartphone-uri. Jocul este unul de constructie si/sau arhitectura si stimuleaza gandirea, creativitatea, simtul spatial si de organizare, trezind sensibilitatea si educand simtul estetic asupra lucrurilor simple. Copiii mici se pot juca cu el alaturand piesele si construind cu ele, cei mari se pot gandi la reguli de construire si pot organiza mini orase cu ajutorul suportului si a cretei. Datorita modului de imbinare in V, jocul este usor de jucat. Sunt 3 povesti diferite care vin cu jocul: cea despre padure, copac si casa de lemn, cea despre diferentele dintre copaci, case si oameni si cea despre calatoria unei jucarioare din lemn dintr-o padure nordica, prin apa si foc, catre fabricuta de lemn. Si pe langa acestea sunt numeroase alte moduri de joaca in functie de dispozitia, personalitatea si varsta copilului.

11Case este un joc deschis care poate fi folosit ca suport pentru activitati educationale. In joc se pot aduce si alte elemente si jucarii –de exemplu masinute sau personaje.

11Case este produs din lemn si bucati din cherestea rezultate din productia mobilei din atelierele de profil; totodata jocul este produs prin operatiuni minime si simplificate, astfel incat costul lui sa fie cat mai mic si totodata respectate principiile de productie sustenabila.

Piesele de lemn sunt bine slefuite, de greutate si duritate diferite, de culoare, aspect si esenta distincte. Lemnul este 100% natural, slefuit, nelacuit.

 

Recomandari:
Varsta recomandata: 18 luni – 8ani. Pentru copiii mai mici de 3 ani se recomanda a se juca impreuna cu un adult.

Stergeti cu carpa umeda inainte de folosire.

Continut:
Jocul contine 11 piese din esente diferite de lemn netratate, kit pentru decorare autocolant, carte cu povesti si harti.

Referinte – RIDGED HOUSES (Abbatt-1960)

Ilustratii Laura Cristea

Produs de BD LEMNTECH in Romania

Etichete